Food stylist és ételfotósként a konyha az én munkaállomásom. A konyhában indul a nap egy gőzölgő, friss kávéval és ott is ér véget a vacsora utáni rendrakással. Szeretek sütni, főzni, főleg mióta van két folyton éhes kisfiam. Minden ételt addig-addig „fejlesztek”, míg teljesen bele nem passzol a családunk ízlésvilágába. Rendkívül fontos számomra, hogy egy étel ne csupán táplálék legyen, hanem élmény, öröm, élvezet is.

Végre megrendelhető a könyv, ne maradj le róla!
10 évvel ezelőtt endometriózist diagnosztizáltak nálam.
Sok minden változott ezzel, többek közt az étkezésem is. Ki kellett kísérleteznem egy olyan étrendet, ami segít abban hogy jól / jobban legyek. Akkor még nem is gondoltam, hogy az étkezés milyen nagy szerepet játszik abban, hogy ne legyenek mindennapos fájdalmaim, ne puffadjak minden este.
