Rólam mondták

Dóra

Az ízeket és illatokat szavakkal bemutatni szinte lehetetlen küldetés. Ételekhez és italokhoz kedvet csinálni nekem csak egy jól megkomponált fotó tud. Szilvi ételfotói számomra azt nyújtják, amit egy finom étel tud: élményt. Érzésekkel, hangulatokkal, képzettársításokkal. Amit csinál, egyenesen művészet!

Adrienn

Szilvi elképesztően kreatív és ötletes foodstylist. A gyönyörű színes fotói olyan inspirálóak, hogy az embernek azonnal kedve támad kipróbálni az ételeket. Szilvi munkájában a legcsodálatosabb az, hogy megmutatja, egy egészen egyszerű étel is lehet nagyon mutatós. Képeit nézegetve az ember könnyen elfelejti, hogy minden egyes fotó mögött mennyi munka és odaadás rejlik.

Iringó

Szilvi nagyon jól ráhangolódott a kéréseimre, így a közös projekt szuper élmény volt, a képek pedig lélegzetelállítóak lettek.

Alexandra

Szilvi képei annyira gyönyörűek, hogy mindig élmény elmerülni bennük, igazi vizuális lélekwellness. A harmónia, a finom részletek és a kompozíció egyensúlya mindig elvarázsol, inspirál és hihetetlen, hogy egyszerű vagy alapvetően nem látványosnak gondolt ételek hogyan telnek meg színnel és lélekkel a keze nyomán, és kapok kedvet hozzá én is, hogy elkészítsem őket.

Fördős Péterételfotós

Szilvi személyében egy precíz, igényes foodstylistot ismertem meg, aki mindig nagy segítség, ha egy ételfotós jó képeket szeretne lőni.