Rólam mondták

Dóra

Az ízeket és illatokat szavakkal bemutatni szinte lehetetlen küldetés. Ételekhez és italokhoz kedvet csinálni nekem csak egy jól megkomponált fotó tud. Szilvi ételfotói számomra azt nyújtják, amit egy finom étel tud: élményt. Érzésekkel, hangulatokkal, képzettársításokkal. Amit csinál, egyenesen művészet!

Adrienn

Szilvi elképesztően kreatív és ötletes foodstylist. A gyönyörű színes fotói olyan inspirálóak, hogy az embernek azonnal kedve támad kipróbálni az ételeket. Szilvi munkájában a legcsodálatosabb az, hogy megmutatja, egy egészen egyszerű étel is lehet nagyon mutatós. Képeit nézegetve az ember könnyen elfelejti, hogy minden egyes fotó mögött mennyi munka és odaadás rejlik.

Iringó

Szilvi nagyon jól ráhangolódott a kéréseimre, így a közös projekt szuper élmény volt, a képek pedig lélegzetelállítóak lettek.

Alexandra

Szilvi képei annyira gyönyörűek, hogy mindig élmény elmerülni bennük, igazi vizuális lélekwellness. A harmónia, a finom részletek és a kompozíció egyensúlya mindig elvarázsol, inspirál és hihetetlen, hogy egyszerű vagy alapvetően nem látványosnak gondolt ételek hogyan telnek meg színnel és lélekkel a keze nyomán, és kapok kedvet hozzá én is, hogy elkészítsem őket.

Fördős Péterételfotós

Szilvi személyében egy precíz, igényes foodstylistot ismertem meg, aki mindig nagy segítség, ha egy ételfotós jó képeket szeretne lőni.

Rita

Szilvi nem ismer lehetetlen. Kreativitása és profizmusa teszi egyedülivé. Könyvbe, netre, appbe, szemet gyönyörködtettni, edukálni, illusztrálni, vagy marketinges célból figyelemfelhívásra, munkái mindenütt érzelmekkel telik és történetet mesélnek. Justmyfoodsyle - képek, amikről nem bírod a szemed levenni és közben összefolyik a nyál a szádban.

Lilla

Szilvit stresszes körülmények közt ismertem meg, ugyanis ő ugrott be egy reklámfilmünkbe, ahol SOS szükségünk volt food stylistra. Nagyon megnyugtató volt számomra a jelenléte, vérbeli profizmussal volt jelen a projektben az első pillanattól kezdve. Nagyon érzékenyen nyúl a színek, formák összeválogatásához, ami számomra is rettentő fontos vizuálisan. Imádok olyan emberekkel dolgozni együtt, akikkel ugyanazt látjuk magunk előtt egy-egy brief alapján és öröm volt tapasztalni, hogy Szilviben teljesen megbízhattam, mert mindent pontosan úgy készített elő, ahogyan azt én is elképzeltem. Izgalmasan, változatosan dolgozik, pedig az ő szakmája is a folyamatos megújulást követeli meg, ami nem mindig könnyű. Maximálisan elégedettek voltunk a reklám végkifejletével, ami nélküle nem sikerült volna ilyen szépen. Remélem, hogy még számos alkalommal lesz alkalmunk együtt dolgozni.💗